Toimintasuunnitelma 2018!

18.3.2018 klo 11:00


HYVINKÄÄN AUTOALANTYÖNTEKIJÄT ry.

AKT:n osasto 042

www.akt.fi/ammattiosastot tai www.akt042.ammattiosasto.net

 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018

YLEISTÄ: Osastomme toiminta perustuu järjestäytymiseen ja jäsenhankintaa painottavaan toimintaan AKT:n työehtosopimukseen kuuluvilla aloilla. Jäsentemme edunvalvonta ja työehtosopimusten noudattaminen sekä luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen tukeminen on tärkeimpiä tehtäviä . Osaston toimihenkilöiltä ja aluetoimitsijoilta saa apua kaikenlaisissa ongelmatilanteissa. Vuonna 2018 järjestetään Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n XVII varsinainen edustajakokous , sekä Kuljetusalan Työttömyyskassan XV varsinainen edustajakokous Tampereella 14.-16.päivä kesäkuuta.

Yhteistyömme SAK:n paikallisjärjestön kanssa jatkuu samoin kuin aikaisempina vuosina. Puheenjohtaja on paikallisjärjestön hallituksessa ja sihteeri hallituksessa varalla.

 

KOULUTUSTOIMINTA: Luottamusmiesten/työsuojeluvaltuutettujen ja jäsenten koulutukseen osallistumme maksamalla kulut ja toivommekin suurempaa osanottoa koulutuksiin, joita Uudenmaan osastoilla on tulossa. Tavoitteena on saada osallistujia enemmän mukaan koulutuksiin ja kokouksiin.

 

KILPAILUTOIMINTA: AKT:n kesä- ja talvipäivät kuuluvat osana vuotuiseen kilpailutoimintaan. Kesäpäivät järjestetään vuonna 2018, 4.-5. elokuuta Kuopiossa. Toivottavasti saamme jäseniä liikkeelle. Kilpailumatkat ja osallistuminen eivät maksa jäsenelle mitään myös kulut majoituksesta korvataan. Muiden osastojen tapahtumiin osallistuja voi hakea tukea osastolta. Perinteinen mölkkykisa Uudenmaaan Kuljettajien kanssa tänä vuonna Hyvinkäällä.

 

VIRKISTYSTOIMINTA: AKT:n lomapaikat ovat jäsenten vuokrattavissa. Hakeminen tapahtuu liiton sivuilta tai vapaamuotoisella hakemuksella, joka toimitetaan Maarit Lehdolle. Myös kuntoremonttilomat ovat kaikkien jäsenten haettavissa. Lisätietoja puheenjohtajalta. Matkakuluista voi hakea tukea osastolta. Pääsiäismatkaa suunnitellaan, vetäjä puuttuu.

 

YHTEISTOIMINTAVALIOKUNTA: Vuonna 2018 jatkamme yhteistyötä Uudenmaan muiden osastojen kanssa aikaisempien vuosien tapaan. Osallistumme Uudenmaan osastojen yhteisiin koulutuksiin ja kokouksiin sekä yhteiseen pikkujouluun. Toivottavasti saamme isomman ryhmän edustamaan meitä hauskaan illanviettoon.

 

YHTEENVETO: Edunvalvonta, jäsenhankinta sekä nuorten saaminen toimintaan ovat tulevan vuoden tärkeimpiä tehtäviä. Osallistumista kokouksiin ja koulutuksiin on saatava nousemaan nykyisestä. Tietoa ei ole koskaan liikaa tarjolla. Osallistuminen vaatii ainoastaan pientä viitseliäisyytä meiltä kaikilta.

 

 

TOIMIKUNTA