Toimintakertomus 2017

23.4.2017

Luettavana

Hyvinkään Autoalantyöntekijät ry AKT:n osasto 042

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2017

Hyvinkään Autoalantyöntekijät ry AKT:n osasto 042

http://www.akt.fi/ammattiosasto tai http://www.akt042.ammattiosasto.net

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2017

Yleistä

Kulunut toimintakausi on ollut osaston toiminnassa edellisten vuosien kaltainen.Yhteistoimintavaliokunnan tapahtumiin voitaisiin osallistua aktiivisemmin.

Yhteistyö SAK:n paikallisjärjestön kanssa jatkui entiseen tapaan. Puheenjohtaja Esa Rajala ja sihteeri Keijo Reiman ovat paikallisjärjestön hallituksen jäseniä. Osallistuminen paikallisjärjestön edustajiston kokouksiin on suhteellisen vaatimatonta, vaikka meillä on oikeus viiteen edustajaan. Käytännössä puheenjohtaja ja sihteeri ovat osallistuneet kevät- ja syyskokouksiin.

Tapahtumat

Talvipäivät järjestettiin Imatralla 11-12. maaliskuuta. Osallistujia saimme tällä kertaa liikkeelle neljä. Tuloksena kolme mitalia, yksi jokaista väriä. Tulokset: m45 Mika Sihvonen kultaa, m55 Esa Rajala neljäs, m+60 perinteinen Kari Halonen pronssia ja m65 Olavi Lehtonen hopeaa. Uudenmaan osastojen eläkeläisten mölkkykisa pidettiin Järvenpäässä 30. toukokuuta, järjestäjänä Uudenmaan Kuljettajat osasto 026. Hyvinkään osasto korjasi joukkuekilpailun voiton. Linnanmäki rannekkeita hankimme jäsenten käyttön 20 kappaletta. AKT:n karting mestaruus ratkaistiin Honkajoella 27. toukokuuta, osastoamme edusti Pertti Väisänen. Yhteistomintavaliokunnan pikkujoulua vietettiin Nurmijärven Autoalantyöntekijät osasto 091 toimiessa järjestäjänä Perttulan Rientolassa 18. marraskuuta, kaikkiaan yhdeksän (9) juhlijaa vietti iloista juhlaa hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja tanssin merkeissä.

Vuoden alussa yritimme saada porukkaa Pääsiäismatkalle kohteena oli Saarenmaa Virossa. Matka epäonnistui kun lähtijöitä oli vain 16 ja matka peruttiin. Liian tiukka aikataulu tiedottamiselle lähdimme liikkeelle liian myöhään, asia korjattiin syksyllä 2017 ja seuraavan vuoden matkajärjestelyt aloitettiin jo marraskuussa.
Kokoukset

Kevätkokous Teboil Sveitsinportissa 23. huhtikuuta ja syyskokous samassa paikassa 19. marraskuuta. Toimikunta kokoontui seitsemän (7) kertaa ollen joka kerta päätösvaltainen. Yhteistoimintavaliokunnan kokouksia oli kaksi (2), ensimmäinen Karisjärven koululla Pusulassa 6. toukokuuta, järjestäjänä Karkkilan Auto ja Kuljetustyöväen Ammattiosasto 115 ja toinen kokoontuminen Karjaalla 14. lokakuuta Palvelutalo Felixsissä, järjestäjänä Länsi-Uudenmaan Autoalan ammattiosasto 174.
Yhteenveto

Toimintamme on jatkunut pienellä, mutta aktiivisella porukalla entiseen tapaan. Uusien jäsenten aktivoiminen toimintaan on jatkuva projekti. Syksyllä saimme suruviestin kun osastomme pitkäaikainen sihteeri Arvo Mairue menehtyi yllättäen. Vietimme hänen muistolleen hiljaisen hetken syyskokouksen yhteydessä. Toimintamme jatkuvuus huolettaa mikäli emme saa uusia henkilöitä toimintaan mukaan. Toivottavasti lähes kolmensadan jäsenen joukosta saamme toiminnan jatkumisen kannalta uusia henkilöitä toimintaan mukaan. SAK;n paikallisjärjestön aikoi järjestää juhlat täyttäessä 80 vuotta, mutta osallistujia juhlaan ilmoittautui niin vähän että tilaisuus peruttiin. Kokoustilamme JHL:n tiloissa siirtyy yrittäjä Tytti Meierin käyttöön vuoden 2018 alussa. Käyttöömme tiloihin pitäisi jatkua entisellään, tarkennusta asiaan vuoden alussa.

TOIMIKUNTA