Toimintakertomus 2018

13.3.2019

Tässä mennyt vuosi

 

 

TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2018

 

Yleistä

Kulunut toimintakausi piristyi pääsiäisen Pärnun matkan jälkeen ja toimikuntaan saatiin syksyllä uusia jäseniä.Yhteistoimintavaliokunnan

Yhteistyö SAK:n paikallisjärjestön kanssa jatkui entiseen tapaan.

AKT ry:n XVII ja kuljetusalan Työttömuuskassan XV edustajakokous oli

14-16.06.2018 Tampereella. Osallistuminen paikallisjärjestön edustajiston kokouksiin on suhteellisen vaatimatonta, vaikka meillä on oikeus viiteen edustajaan. Klaus Saijonkivi ja Seppo Pyykkö kävivät syyskokouksessa.

 

Tapahtumat

Pääsiäisen hotellireissu Pärnuun Viroon onnistui hienosti kun 22 reissaajaa lähti pitkänäperjantaina aamupimeällä matkaan, kolmen päivän reissu meni hyvin ja seuraavaa matkaa suunniteltiin paluumatkalla. Esa Tuominen oli liiton puolesta edustajana matkalla.

Uudenmaan osastojen eläkeläisten mölkkykisa pidettiin Hyvinkäällä 21.5 järjestäjänä Hyvinkää ja Uudenmaan kuljettajat korjasi joukkuekilpailun voiton. Linnanmäki rannekkeita hankimme jäsenten käyttöön kysyntä oli vilkasta. Kesäpäivät oli Kuopiossa 3-5.8 neljän hengen joukkue saalisti taas mitaleja.

Yhteistomintavaliokunnan pikkujoulua vietettiin Tammisaaren toimiessa järjestäjänä 24.11, juhlijat mahtuivat tällä kertaa yhteen kulkuneuvoon.

Kokoukset

Kevätkokous Teboil Sveitsinportissa 18. maaliskuuta ja syyskokous samassa paikassa 18. marraskuuta. Toimikunta kokoontui kuusi (6) kertaa ollen joka kerta päätösvaltainen. Yhteistoimintavaliokunnan tapaamiset olivat vähäiset, me yritimme syksyksi saada tapaamista mutta se siirtyi 2019 tammikuulle.

 

 

 

Yhteenveto

Toimintamme on piristynyt hieman, nuorissa on tulevaisuus niitä pitää saada toimintaan lisää. Uusien jäsenten aktivoiminen toimintaan on jatkuva projekti. Syyskokouksen ilahduttavin anti oli saada uusi puheenjohtaja Mirka Saarentaus. Näin Esa Rajala luovutti puheenjohtajan nuijan seuraajalleen.Toivottavasti lähes kolmensadan jäsenen joukosta saamme toiminnan jatkumisen kannalta uusia henkilöitä toimintaan mukaan. Kokoustilamme JHL:n tiloissa siirtyi yrittäjä Tytti Meierin käyttöön vuoden 2018 alussa. Käytimme JHL:n tiloja toimikunnan kokouksiin edelleen.

 

TOIMIKUNTA