Toimintasuunnitelma 2023

5.12.2020


Vuosi on lopuillaan ja joulupukkia odotamme. Korona ei tunnu hellittävän otettaan mutta me menemme eteenpäin.

HYVINKÄÄN AUTOALANTYÖNTEKIJÄT ry.

AKT:n osasto 042

www.akt.fi/ammattiosastot tai

www.akt042.ammattiosasto.net

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2023

YLEISTÄ: Osastomme toiminta perustuu järjestäytymiseen ja jäsenhankintaa painottavaan toimintaan. AKT:n työehtosopimukseen kuuluvilla aloilla. Jäsentemme edunvalvonta ja työehtosopimusten noudattaminen sekä luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen tukeminen on tärkeimpiä tehtäviä. Osaston toimihenkilöiltä ja aluetoimitsijoilta saa apua kaikenlaisissa

ongelmatilanteissa. Osastomme on panostettava toiminnassaan jäsenhankintaan - erityisesti nuorten - sekä nykyisten jäsenten aktivoimiseen, saadaksemme toimijoita lisää järjestötoimintaan. Yhteistyömme SAK:n paikallisjärjestön kanssa jatkuu samoin kuin aikaisempina vuosina.

 

KOULUTUSTOIMINTA: Luottamusmiesten/työsuojeluvaltuutettujen ja jäsenten koulutukseen osallistumme maksamalla kulut. Toivomme suurempaa osanottoa koulutuksiin, joita tulee järjestämään Kiljavan opisto yhdessä AKT:n kanssa huomioiden turvalliset olosuhteet terveyden kannalta. Tavoitteena on saada osallistujia enemmän mukaan koulutuksiin ja kokouksiin.

KILPAILUTOIMINTA: AKT:n kesä- ja talvipäivät kuuluvat osana vuotuiseen kilpailutoimintaan. AKT:n kesäpäiviä ja talvipäiviä vietetään vuorovuosin ja seuraavat ovat talvipäivät vuonna 2023. 18.3.2023 - 19.3.2023 Oulussa lisätietoja tulee lähempänä liiton verkkosivuille ja lehteen.

VIRKISTYSTOIMINTA: AKT:n lomapaikat ovat jäsenten vuokrattavissa. Hakeminen tapahtuu liiton sivuilta tai vapaaehtoisella hakemuksella, joka toimitetaan Maarit Lehdolle. Lisätietoja puheenjohtajalta. Yritetään järjestää pientä virkistystoimintaa

YHTEISTOIMINTAVALIOKUNTA: Vuonna 2023 jatkamme yhteistyötä Uudenmaan

muiden osastojen kanssa aikaisempien vuosien tapaan. Osallistumme Uudenmaan osastojen yhteisiin kokouksiin sekä yhteiseen pikkujouluun. Toivottavasti mahdollisimman moni edustaa osastoa hauskassa illanvietossa.

YHTEENVETO: Edunvalvonta, jäsenhankinta sekä nuorten saaminen toimintaan ovat tulevan vuoden tärkeimpiä tehtäviä. Osallistumista kokouksiin ja koulutuksiin on saatava nousemaan nykyisestä. Mihinkään virkaan ketään ei valita vastentahtoisesti. Toiminta on vapaaehtoista.

Tietoa ei ole koskaan liikaa tarjolla. Osallistuminen vaatii ainoastaan pientä viitseliäisyyttä meiltä kaikilta.

Toimikunta