Toimintakertomus 2022

1.5.2023

Yleistä Vuosi oli kaikin puolin aktiivinen tapahtumia riitti ja mahdollisimman monessa oltiin edustamassa osastoa. Linnanmäki rannekkeet teki kauppansa myös tänäkin vuonna, jälkeenpäin näistä kyseltiin kovasti. Kokouksista tuli paljon kyselyjä ja syyskokoukseen saatiin myös paljon uusia ihmisiä käymään ja myös toimikuntaan mukaan mikä on aina piristävää. Tänäkin vuonna työpaikoilla AY-aktiivit saivat uusia jäseniä liittymään ammattiliittoon. Toimikunta Hyvinkään autoalantyöntekijät ry:n asioita ja omaisuutta hoitaa sen laillisena hallituksena osaston syyskokouksessa valittu toimikunta.

Vuonna 2022 toimikuntaan kuuluivat: Toimikunnan jäsenet Varajäsenet Pertti Väisänen, puheenjohtaja, Keijo Reiman, Klaus Saijonkivi, taloudenhoitaja, Tapio Varjokunnas, Kalle Juhola, sihteeri, Isto Markus Mirka Saarentaus, varapuheenjohtaja Juha-Matti Seppänen Ari Jaatinen Jari Vuorenmäki Esa Rajala Eläkeläisten edustaja Olavi Lehtonen SAK:n paikallisjärjestössä edustajina toimivat seuraavat henkilöt: Edustajat: Edustajien henkilökohtaiset varaedustajat Pertti Väisänen Jari Vuorenmäki (Pertti Väisänen) Kalle Juhola Ari Jaatinen (Kalle Juhola) Klaus Saijonkivi Keijo Reiman (Klaus Saijonkivi) Mirka Saarentaus Tapahtumat Vuosi 2022 on ollut tapahtumien osalta edeltäviin poikkeusvuosiin nähden vilkas. Jäsenistön yhteiset tapahtumat ja tapaamiset keskenään ja yhdessä muiden osastojen kesken ovat tärkeitä yhteenkuuluvuuden ja ryhmähengen kohottajia.

Vuonna 2022 tapahtumia on osastollamme ollut seuraavasti: Tuttuun tapaan jäsenillemme on ollut tarjolla edulliseen hintaan Linnanmäen pääsylippurannekkeita. Rannekkeiden suosio on jatkunut vuodesta vuoteen, eikä toimintavuosi 2022 ollut poikkeus. Edustajakokoukseen liittyen järjestettiin 15.5. Helsingissä Paasivuorenkadulla Helsinki-Uusimaa ja Kaakkois-Suomen edustajille koulutustilaisuus. Koulutuksen aiheena oli toiminta edustajakokouksessa. Osastomme edustajat Pertti Väisänen ja Kalle Juhola osallistuivat tilaisuuteen. Samana päivänä pidettiin myös Uudenmaan alueen palaveri, jossa keskusteltiin alueen esityksistä jaostoihin sekä hallituspaikoille. Kyseisessä palaverissa olivat läsnä Pertti Väisänen ja Kalle Juhola Uudenmaan kuljettajat järjestivät 28.5. kesänavaustapahtuman osastonsa mökillä Mäntyharjulla ja esittivät toimikunnallemme kutsun osallistua mukaan tapahtumaan. Paikalla oli toimikunnasta Kalle Juhola.

Eläkeläiset järjestivät mölkkykilpailut 31.5. Hyvinkäällä Mustanmännistön kentällä. Tähän maininta osallistujamäärästä ja alueesta AKT:n kesäpäivät järjestettiin 6.-7.8. Savonlinnassa ja sen järjestelyistä vastasi Savonlinnan ja sen ympäristön automiehet. Osastostamme osallistui kaksi henkeä ja matka taittui yhteiskyydillä Uudenmaan kuljettajien kanssa. Linja-autopäivät järjestettiin Pyhtäällä 8.-9.10. ja sen järjesti Kotkan autoalantyöntekijät. Osastostamme paikalla olivat Pertti Väisänen ja Juha-Matti Seppänen.

Uudenmaan yhteistoimintaalueen kokous pidettiin Porvoossa 15.10. ja sen järjesti Porvoon autoalantyöntekijät. Osastoamme oli paikan päällä edustamassa Pertti Väisänen ja Klaus Saijonkivi. Helsinki-Uusimaan SAK-nuorten pikkujoulut järjestettiin 19.11. Tapanilan työväentalolla Helsingissä ja osastostamme oli paikalla Pertti Väisänen. Nurmijärven osasto piti lakkauttamiskokouksensa 27.11. ja osastostamme oli paikalla Pertti Väisänen esittelemässä osastoamme ja vastaamassa Nurmijärveläisten kysymyksiin.