Pärnussa käytiin, kiitos mukana olleille!!!!

3.4.2018

Joukko koossa kerrankin
Joukko koossa kerrankin
Viirien luovutus Klaus Riitta ja Ullar Kallas
Viirien luovutus Klaus Riitta ja Ullar Kallas
Ettan toimisto
Ettan toimisto
Ettan ja Akt
Ettan ja Akt
kahvitauko
kahvitauko

Autoalantyöntekijät os. 042 järjesti Pääsiäisen reissun Pärnuun 30.3. – 1.4.2018

Pääsiäinen on nyt vietetty Pärnun Viking Spa kylpylässä polskien altaassa ja saunoessa sen 7 saunassa. Matkaan saatiin iloinen 22 hengen seurua joka perjantain aamupimeässä starttasi Hyvinkäältä. Bussi keräsi porukkaa Mäntsälästä,Järvenpäästä ja  Liiton edustaja vielä kyytiin linnanmäen pysäkiltä- viimeisenä. Laiva oli täyteen buukattu mutta ennakko tilaamamme aamupala laivalla oli oiva pelastus, saimme istumapaikat heti alkuun ja vatsan täyteen ....

Tallinnan satamasta matka jatkui Pärnuun,

päästyämme kylille 6 hengen seurua erkaantui muusta porukasta ja kävi tervehtimässä Eestin Kuorma-autoalan etujärjestöä Ettania (Transpordi Amettiuhing) heidän toimistollaan. Saimme siellä kahvit, samalla  luovutimme heille Hyvinkään ja Uudenmaankuljettajien viirit. Heidän puheenjohtaja Ullar Kallas puheenjohtaja otti vastaan viirit Klaus Saijonkiveltä (Hyvinkää) ja Uudenmaan kuljettajien puheenjohtajalta Riitta Huttuselta. Paikalla oli myös Tiina Parkja joka on heidän toimiston työntekijä. Akt edustaja Esa Tuominen tarjosi lounaan keskustan ravintola Edelveississa. Näin saimme vietyä tervehdyksemme heille ja keskusteltua maidemme järjestäytymisen tilasta autoalalla.

Hotellilla ryhmämme käytti Spa hotellin antimia ja kävi useaan otteeseen saunomassa ja porealtaissa polskimassa kahden päivän ajan.

Lauantaina koko ryhmä kävi yhteisellä illallisella ravintola Postpoiss ja jatkoi sen jälkeen kaupungin yöhön eri tahoille. Naurua ja ilakointia riitti kun samanhenkiset alan ihmiset vaihtoivat tarinoitaan. 

Sunnuntai oli sitten paluu päivä johon kuului käynti Latviassa ja sieltä bussin nokka kääntyi takaisin Tallinnaa kohti jossa meillä oli aikaa shoppailla muutama tunti myös. Muutaman tunnin laivamatkan jälkeen porukka oli taas bussissa ja matka kotiin alkoi Järvenpään, Mäntsälän kautta ja Hyvinkäälle saavuimme juuri ennen puoltayötä. 

Mahtava reissu iloisia ihmisiä jotka toivottavasti lähtevät matkaan myös ensi pääsiäisenä kun järjestämme jotain vastaavaa matkailua Eestiin kenties. Mukana oli porukkaa Karkkilan Osastosta, Uudenmaankuljettajista ja Hyvinkään osastosta.

Kiitos kuljettajallemme Kimmolle ja kaikille mukana olleille  t ryhmänjohtajanne Klaus