Uudenmaan osastojen tapaaminen pidetty!

22.10.2023

Ruokailu Ravintola Obelix, Villatehdas
Ruokailu Ravintola Obelix, Villatehdas


Uudenmaan osastojen tapaaminen Hyvinkäällä 7.10.23 onnistui mainiosti.

Uudenmaan osastojen tapaaminen Hyvinkäällä 7.10.23 onnistui mainiosti. Aloitus oli 10:01 yhtään ei harmittanut olla sisätiloissa kun ulkona satoi ja myrskytuuli vihmoi ikkunaan. Karkkila, Tammisaari, Uudenmaan Kuljettajat ja meidän Hyvinkään osasto oli paikalla, nuppiluku oli mahtavat viisitoista (15) osastoista ja Harri Pasanen, Sami Hägg AKT:stä kiitos teille. 

JHL:n kokoustila Hyvinkäällä osoittautui oivaksi kokouspaikaksi, jossa autopaikoitus oli 30 metrin päässä ja ruokapaikkaan oli mukavat 350 metriä ja se taittui kävellen kuten automies normaalisti tekeekin saadakseen vuorokautisen liikunta tarpeen hoidettua. 

Kahvi munkit / pasteijat maistui ja tarinaa riitti jopa ruokailun jälkeen (ravintola Obelix) niin että ovet suljettiin 16:35.  

Aiheina meillä oli hallitusohjelman heikennykset, työehdot, paikallisen sopimisen lisääminen, yrityskohtaiset työehtosopimukset, lakko-oikeus, työttömyysturva muutamia mainitakseni. Näiden muutosten aikataulut käytiin läpi ja mietittiin liittojen toimenpiteitä millä saadaan näkyvyyttä. 

Uudenmaan alueiden yhteistoimintaa pyritään edelleen parantamaan ja ne hiljaiset osastot halutaan mukaan mukavaan toimintaan ja ajatusten vaihtoon. Kiitos kaikille osastojen aktiiveille jotka olivat paikalla. Pitää muistaa se asia että Uusimaalla on vahva merkitys AKT:n jäsenistössä niin linja-auto kuin myös kuorma-auto puolella. Meidän pitää myös jatkossa olla vahvoja (yhdessä) että meidän alueella on aktiiveja eri AKT:n toiminnoissa. Moni ajattelee että Helsinki ja Uusimaa on samaa seutua mutta näin se ei ole. Me uusimaan osastot olemme meidän alueen äänitorvi meillä paljon jäseniä ja toivottavasti tulevaisuudessa vaikuttajia. 

Pikkujoulua mietittiin kenen vuoro olisi järjestää seuraavaksi 2024, kun tämä 2023 joulu on jo liian lähellä saada mitään aikaiseksi. Onko se sitten risteilylle lähtö vai jokin muu keino millä porukka saataisiin liikenteeseen ja mukaan. 

Joulun odotusta kaikille terveisin Hyvinkään osasto 042 / Klaus,Kalle ja Pertti

kuvaajat:  Klaus Saijonkivi, Pertti Väisänen