Hämeenlinna ja Kuorma-autopäivät pidetty!

10.3.2024

klasu
klasu
Klaus
Klaus
Ryhmäkuva
Ryhmäkuva

Hämeenlinnan Automiehet ry KIITOS kestityksestä! Seuraavat kuorma-auto päivät järjestetään 2025 Oulussa ja 2026 Vaasassa. Ajankohta näin kevät talvelle on hyvä. Meidän osastosta oli mukana Klaus ja Antti.

Kuorma-autopäivät kaksi päivää takana. Lauantain aloitus 10:15 heti Janne Karhiahon tervehdyksen jälkeen VANHEMPI konstaapeli Kaisa Kuusela aloitti poliisin valvonta töistä, puhuttiin kuorman varmistamisesta, poliisien resursseista valvoa raskasta liikennettä. Juttua riitti lounaaseen saakka.

https://www.aktlehti.fi/liitto/kuorma-autopaivilla-juttu-luisti-kokeneet-kuljettajat-kohtasivat-kokeneen-poliisin/

Lounaan jälkeen Vesa Lackman puhui TES esityksistä, Vili-Petteri Adamsson jatkoi. Kahvin ja suolaisen jälkeen AKT lehden päätoimittaja Sini Silvan (viestintäpäällikkö ja va.päätoimittaja) tarinoi lakkoviestinnästä ja some näkyvyydestä. Illalla oli porukan kesken yhteinen illallinen joka venyi tarinan mukaan osalla aamu tunneille, kuten olettaa saattaa.

Sunnuntai alkoi aamiaisen jälkeen Painava SYY teemalla Ismo puheenjohtaja Kokon tarinalla. Heillä oli ollut raskas viikko neuvotellen SAK:n ja muiden järjestöjen kanssa maanantaista perjantaihin. Pääministeri Petteri Orpo (kok) kutsui perjantaina 20 henkilön työntekijä- ja työnantajajärjestöjen johtajia keskustelemaan.

Virka-asunnolla Kesärannassa järjestettävän keskustelun aihe on Suomen työmarkkinamallin kehittäminen.

Yleissitovuutta ja sen rakennetta avattiin miksi on tärkeää että ALT on voimissaan. 

Seuraavassa lehdessä lisää kuvan kera. 

https://www.facebook.com/aktliitto


https://www.instagram.com/akt_liitto/

https://www.youtube.com/c/AutojaKuljetusalanTy%C3%B6ntekij%C3%A4liittoAKT